En l’exemple llesta de reproducció de videonotícies produïdes per a la Fundació Esportiva Municipal de València per a la seua difusió web i xarxes socials (you tube, facebook, twitter) .

NOSTRSPORT DIARI SPORTIU

Produïm continguts audiovisuals per al seu entorn digital: web o xarxes socials. Animacions, consells, videonotícies sobre la seua activitat, servicis, resultats. Incorpore els continguts audiovisuals a la seua estratègia digital, potencie el seu projecte amb este format audiovisual que li permetrà donar a conéixer la seua proposta de valor.

Format ideal per a clubs i entitats esportives amb videonotícies del seu exercici esportiu. Empreses que desitgen incorporar contingut digital i viralizar i projectar-se en l’entorn digital. Compte’ns les seues necessitats i definirem el seu projecte.

………………………………………………

COMPTEM AMB ELS MILLORS EQUIPS TÈCNICS I HUMANS PER AL TEU ESDEVENIMENT ESPORTIU

Ens permeten oferir totes les garanties equips professionals digitals, full hd, drons, càmeres subjectives, micròfons de perxa, pèrtigues i professionals audiovisuals per a encarregar-nos de tasques de gravació, grafisme, retolació, locució.
Contactar